Boeren buffetten

Van een intensieve dag vergaderen of een actief bedrijfsuitje krijgt vrijwel iedereen 'stevige' trek. Schuif aan in ons gezellige boeren café, sfeervolle boeren schuur of neem plaats op het boeren terras en geniet van het zonnetje in de lente en zomermaanden.

Na heel wat jaren een diversiteit aan gasten te hebben mogen ontvangen, hebben we nu voor elk soort gezelschap een viertal (h)eerlijke buffetten samen weten te stellen. Variërend van een goed gevuld bord tot aan de meest luxe variant met daarbij (h)eerlijk vlees van onze eigen boerderij! Het vlees wordt middels slow-cooking bereidt op onze Smokey Farmers Grill. Doordat het vlees de tijd krijgt om te garen, heeft u een heerlijk mals en gerookt stukje vlees. De geur en smaak zorgen voor een optimale beleving! Uiteraard zijn de buffetten voorzien van verse salades, diverse soorten brood/kruidenboter, warme en koude (bij)gerechten. Hieronder leest u wat u van elk buffet kunt verwachten.

Herenboer buffet

Eten als een Herenboer? Leun achterover in uw stoel en laat u verrassen door ons SmokeyFarmersGrill concept. Middels slow-cooking wordt een (h)eerlijk stukje biefstuk, hamburger van eigen boerderij, kip en diverse soorten vis voor u gerookt en gegaard. Laat uw zintuigen prikkelen en geniet optimaal van een eerlijk en heerlijk stukje vlees! Dit buffet is inclusief warme bijgerechten als hachee van de boerderij, kipsaté, broden, frietjes en verse salades, fruit en een luxe ijstaart!

Vanaf 10 personen

Duur: 1,5 tot 2 uur

Prijs: €43,50 p.p. incl. 2 uur dranken all-in

Prijs: €49,50 p.p. incl. 3 uur dranken all-in

Boerendochter buffet

Volgens onze boerendochter gaat de liefde van een boer door de maag. De boerendochter zorgt voor ruim voldoende keuze om de magen te vullen. Naast onze lekkere malse kipspiezen, (h)eerlijke hamburgers van de boerderij, hachee van de boerderij en kipsaté vindt u ook een heerlijk frisse kartoffel salade, diverse soorten brood uit eigen oven met kruidenboter en meer. Alles met liefde voor u bereid.

Vanaf 10 personen

Duur: 1,5 tot 3 uur

Prijs: alleen te boeken in een arrangement of 3 uur incl. dranken €37,50-

Goed geboerd buffet

Voor de boeren en boerinnen met stevige trek hebben wij het goed geboerd buffet. Middels een rookoven of gietijzeren smoker worden de hamburgers van eigen boerderij en de kipspiezen voor u gegaard. Kies uit warme bijgerechten als hachee van de boerderij, kipsaté, een luxe saladebar, kartoffelsalade en vers fruit. Diverse soorten brood met kruidenboter en frietjes zijn ook inbegrepen. Zo zit u er 'goed geboerd' bij.

Vanaf 10 personen

Duur: 1,5 tot 2 uur

Prijs: €36,50 p.p. incl. 2 uur dranken all-in

Prijs: €42,50 p.p. incl. 3 uur dranken all-in

Alternatieve buffetten

Stamppottenbuffet
Speciaal voor de wintermaanden hebben wij een stamppotten buffet. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Boerenknecht buffet
''Wa 'n boer nie kent dat vreet 'ie niet''. Het boerenknecht buffet kent geen 'poespas'. Diverse broden vers uit eigen oven, kruidenboter, Boerenfrieten, lekkere malse kip in satésaus, warme hachee en verse sla met garnering en heerlijke kartoffelsalade.

Vanaf 10 personen

Duur: 1 tot 2 uur

Prijs: Op aanvraag