Arrangementen

Op zoek naar een uniek en dag- of avondvullend programma? Wij bieden op maat gemaakte programma's die aansluiten bij uw gezelschap. Samen met u kijken we naar het doel van het uitje, de wensen en de mensen. Een arrangement bestaat uit lekker eten, drinken en één of twee activiteiten naar keuze. Om het u makkelijk te maken hebben we alvast een aantal standaard arrangementen opgesteld. Deze vindt u hieronder.

Iets te vieren? Feest/borrel

Een vijf uur durend en zeer compleet feestarrangement. Dit arrangement is te boeken vanaf 40 personen. Laat u verrassen door onze sfeervolle en stoere ruime feestzalen.

Koewizz arrangement

Lachen, eten en gezellig borrelen met uw gezelschap? Dan is de koewizz wat voor u. Begin het avondprogramma met een (h)eerlijk goed geboerd buffet. Aansluitend spelen jullie de Koewizz!

Happen & ontsnappen

Een compleet programma waarbij u kunt genieten van een goed geboerd buffet en de escaperoom activiteit. Dit arrangement is ook geschikt voor kleinere gezelschappen v.a. 8 p.

Ook is het mogelijk om een zelf samengesteld programma te reserveren. Wij gaan uit van vier standaard arrangementen met eten, drinken en twee activiteiten naar keuze. En dat alles onder één dak!

Herenboer arrangement

Deze boer geniet optimaal! Twee super begeleide activiteiten naar keuze en na afloop een luxe Herenboer buffet met o.a. vlees van de eigen boerderij, vis en ijstaart! Dranken inclusief.

Goed geboerd arrangement

Deze boer heeft zijn zaakjes goed geboerd. Kies twee activiteiten en geniet daarna van een (h)eerlijk Goed geboerd buffet met o.a. vlees van eigen boerderij. Dranken inclusief.

Boerendochter arrangement

De boerendochter is een compleet dagvullend programma met 2 semi- of onbegeleide activiteiten. Aansluitend geniet u van het Boerendochterbuffet. Dranken inclusief.