Bouwen aan een beter team

Teambuilding

Bouwen aan je team in een unieke omgeving. Het doel van zo'n teambuilding is natuurlijk om te werken aan de groepsdynamiek, elkaar beter te leren kennen of om elkaar uit de comfort zone te halen. Een aantal van onze indoor en outdoor activiteiten zijn hiervoor een geschikt hulpmiddel. Hieronder geven we u enkele voorbeelden van teambuilding- gerelateerde activiteiten die u bij ons kunt boeken. Alle activiteiten zijn ook te boeken in combinatie met een arrangement (eten, drinken en activiteiten).

Boerenlympics

Ga een sportieve strijd aan met je collega's en kies uit maar liefst 24 boeren in- en outdoor spellen zoals hooizak meppen, stormbaan, weidelaufen, bamboo building, kruiwagenrace en nog veel meer!

Zowel indoor als outdoor

Begeleiding: met instructeur

Deelnemers: 10 tot max. 500 personen

Duur: 1 tot max. 2 uur

Prijs: €16,00 p.p.

Escaperoom

Escape the Farm! Wanneer je samen met collega's opgesloten zit in een van onze spannende escaperooms, kun je er maar beter voor zorgen dat je er zo snel mogelijk uit komt! Een ijzersterk staaltje teamwork is van groot belang!

Indoor

Begeleiding: met spelinstructeur

Deelnemers: 8 tot max. 35 personen

Duur: 1 tot 1,5 met introductie

Prijs: €19,00 p.p.

Boerengolf

Na een dagdeel vergaderen gaat er niets boven een potje boerengolf tussen de koeien in de buitenlucht! Pas op dat je niet mis stapt in een... yup, koeienvlaai! Maak het de anderen niet te gemakkelijk en versla het andere team met maar liefst tien holes!

Outdoor

Begeleiding: op eigen houtje

Deelnemers: 4 tot max. 100

Duur: 1,5 tot 2 uur

Prijs: €10,00 p.p.

Boogschieten

Onder begeleiding van een van onze instructeurs wordt jullie richtingsgevoel en concentratie op de proef gesteld. Wie zorgt er voor een schot in de roos en wie zorgt er voor nieuwe inzichten?

Indoor (outdoor mogelijk)

Begeleiding: met instructeur

Deelnemers: 10 tot 30 personen (meer in overleg)

Duur 1,5 tot 2,5 uur

Prijs: €16,00 p.p.

Oud Hollandse spelen

Smartphones aan de kant, tablets uit want we gaan terug in de tijd! Met deze oud Hollandse spelen gaan jullie aan de slag met tafelspellen uit grootmoeders tijd.

Indoor

Begeleiding: op eigen houtje

Deelnemers: 10 tot max. 30 personen

Duur: 1,5 tot 2 uur

Prijs: €10,00 p.p.

*Alle genoemde bedragen op deze website zijn incl. BTW.