Outdoor activiteiten

Heerlijk in de buitenlucht! De boerderij bevindt zich in een groene omgeving tussen de weilanden. Met maar liefst vierentwintig voetbalvelden aan outdoor- recreatie is onze boerderij de perfecte uitvalbasis voor sportieve of actieve activiteiten samen met uw gezelschap. Bekijk hier al onze sportieve en actieve outdooractiviteiten. Alle activiteiten zijn ook te boeken in een arrangement.

Boerenlympics

Ga een sportieve strijd aan met je collega's en kies uit maar liefst 24 boeren in- en outdoor spellen zoals hooizak meppen, stormbaan, weidelaufen, bamboo building, kruiwagenrace en nog veel meer!

Meer dan 20 outdoor spellen!

Begeleiding: met instructeur

Deelnemers: 10 tot max. 500 personen

Duur: 1 tot max. 2 uur

Prijs: €17,00 p.p.

Boerengolf

Na een dagdeel vergaderen gaat er niets boven een potje boerengolf tussen de koeien in de buitenlucht! Pas op dat je niet mis stapt in een... yup, koeienvlaai! Maak het de anderen niet te gemakkelijk en versla het andere team met maar liefst tien holes!

Midden in het weiland tussen de koeien!

Begeleiding: onbegeleid

Deelnemers: 4 tot max. 300

Duur 1,5 tot 2 uur

Prijs: €11,00 p.p.

Stoomcursus boer

Tijdens de stoomcursus boer(in) worden jullie boeren skills op de proef gesteld. Na een ritje op de trekker door de modder of het stof is het tijd om een échte koe te melken. Ook krijgen jullie uitleg over onze hypermoderne melk-robot. Ontdek de boerderij op z'n best!

Buiten op de trekker. koe melken in de stal.

Begeleiding: met instructeur(s)

Deelnemers: 10 tot 60 (meer in overleg)

Duur: +/- 1,5 uur (afhankelijk van groep)

Prijs €19,00 p.p.

Boogschieten

Onder begeleiding van een van onze instructeurs wordt jullie richtingsgevoel en concentratie op de proef gesteld. Wie zorgt er voor een schot in de roos en wie zorgt er voor nieuwe inzichten?

Zowel in- als outdoor

Begeleiding: met instructeur

Deelnemers: 10 tot 30 personen (meer in overleg)

Duur: 1,5 tot 2,5 uur

Prijs: €17,00 p.p.

Maisdoolhof

''Even de beentjes strekken''. Op het erf van Boer John staat een maisveld van maar liefst 2,5 hectare groot! Zie daar maar eens uit te komen... Een leuke bezigheid in de buitenlucht met puzzel elementen.

Outdoor

Begeleiding: op eigen houtje

Deelnemers: onbepeperkt

Duur: 1,5 tot 2 uur

Prijs: €7,00 p.p.

Klootschieten

Wilt u nét even iets anders doen dan een 'gewone' wandeling? Met dit klotenspel bent u lekker actief bezig in de buitenlucht. De route ligt rondom de uitgestrekte maisvelden. Leg met zo min mogelijk worpen het parcours af.

Outdoor

Begeleiding: op eigen houtje

Deelnemers: 10 tot onbeperkt

Duur: 1,5 tot 2 uur

Prijs €11,00 p.p.

Klomp of koe schilderen

Gezellig met elkaar, onder het genot van een drankje gaan jullie een klomp of koe schilderen. Misschien verschuilt er nog een verborgen creatief talent in u! Het kunstwerk mag uiteraard na afloop mee naar huis.

Binnen of buiten op het terras mogelijk

Begeleiding: instructies vooraf en tussendoor

Deelnemers: 10 tot onbeperkt

Duur: 1,5 tot 2 uur

Prijs: €17,00 p.p.

Verken de boerderij

Verken de boerderij op eigen houtje. Even een frisse neus halen tijdens een formele bijeenkomst? Een rondje over de boerderij lopen doet wonderen. Neem een kijkje bij de koeien in de stal of bij de hypermoderne robot.

In en rondom de boerderij

Begeleiding: op eigen houtje

Deelnemers: onbeperkt

Duur: eigen invulling

Prijs: gratis

* Alle genoemde prijzen op deze website zijn incl. BTW.