Indoor activiteiten

Weer of geen weer... uw uitje gaat bij ons altijd door! Veel van onze activiteiten kunnen zowel binnen als buiten worden gedaan. Hieronder vindt u de activiteiten waarbij u niet afhankelijk bent van het weer. Alle genoemde activiteiten zijn ook te boeken in combinatie met een van onze arrangementen met eten en drinken.

Escaperoom

Escape the Farm! Wanneer je samen met collega's opgesloten zit in één van onze spannende escaperooms, kun je er maar beter voor zorgen dat je er zo snel mogelijk uit komt! Een ijzersterk staaltje teamwork is hierbij van groot belang!

Indoor

Begeleiding: met spelinstructeur

Deelnemers: 8 tot 35 personen

Duur: 1 tot 1,5 uur

Prijs: €19,00 p.p.

Oud Hollandse spelen

Smartphones aan de kant, tablets uit want we gaan terug in de tijd! Met deze oud Hollandse spelen gaan jullie aan de slag met tafelspellen uit grootmoeders tijd.

Indoor

Begeleiding: op eigen houtje

Deelnemers: 10 tot 30

Duur: 1,5 tot 2 uur

Prijs: €11,00 p.p.

Boogschieten

Onder begeleiding van één van onze instructeurs wordt jullie richtingsgevoel en concentratie op de proef gesteld. Wie zorgt er voor een schot in de roos en wie zorgt er voor nieuwe inzichten?

Zowel in- als outdoor mogelijk

Begeleiding: met instructeur

Deelnemers: 10 tot 30 personen (meer in overleg)

Duur: 1,5 tot 2,5 uur

Prijs: €17,00 p.p.

Koe of klomp schilderen

Gezellig met elkaar, onder het genot van een drankje gaan jullie een klomp of koe schilderen. Misschien verschuilt er nog een verborgen creatief talent in u! Het kunstwerk mag uiteraard na afloop mee naar huis.

Zowel binnen als buiten mogelijk

Begeleiding: instructies vooraf en tussendoor

Deelnemers: 10 tot onbeperkt

Duur: 1,5 tot 2 uur

Prijs: €17,00 p.p.

Boerenlympics

Ga een sportieve strijd aan met je collega's en speel diverse boeren indoor spellen zoals hooizak meppen, stormbaan, weidelaufen, bamboo building, yenga, spijkerslaan, kruiwagenrace en nog veel meer!

In de stal

Begeleiding: met instructeur

Deelnemers: 10 tot +/- 500 personen

Duur: 1 tot max. 2 uur

Prijs: €17,00 p.p.

Kies uit onze (avond)vullende indoor programma's

De volgende activiteiten horen bij een arrangement en zijn een onderdeel van een dag- of avondvullend programma met eten en drinken. Het Koewizz arrangement is geschikt voor gezelschappen vanaf twintig personen. Het Happen & Ontsnappen arrangement is geschikt voor groepen vanaf acht personen.

Koewizz arrangement

Zin in een leuk (avondvullend) programma met een groot team? Wellicht is de Koewizz dan iets voor jullie! Dit programma duurt 5 tot 6 uur en is incl. een van onze boeren buffetten, inclusief dranken en de Bonte Koewizz (quiz). Vanaf 20 personen. Klik hieronder voor meer informatie.

Happen & Ontsnappen

Kom escapen met je team. Als jullie weten te ontsnappen binnen een uur, kunnen jullie daarna aanschuiven voor een heerlijke maaltijd! Het leukste (avond)programma met je collega's. Vanaf 8 personen.

* Alle genoemde prijzen op deze website zijn incl. btw. Is uw gezelschap groter dan het aangegeven max. aantal personen? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden.